Tuesday, February 9, 2010

3R!





jom ke air terjun!


p/s: siapa yang tak reti berenang jangan risau, ada banyak pelampung :p

p/s2: bayaran 15k tu dah include transportation, food and tempat nak mandi+main tu...murah kan? :D (kalau ade sesiapa yang rasa murah sgt..ehem2..boleh infaq lebih sikit..hehe)

7 comments:

Syuhadah said...

sape2x xreti berenang..jgn rsau..
kak duha nie life guard..ngeh2x..

ps/= jom rmai2x kita join..ambik blik semngt setelah seminggu cuti..hehe

Norashikin Tajuddin said...

nak ikut n nak pelampung

duha said...

syuhadah-heh..tapi sape nakal tanak selamatkan..esp sue :p

cegu syikin-erkkk..boleh2..mehla dtg..iA pelampung ada..jgn risau~ :D

mimie said...

haha..jom~

duha said...

mimi-best kan? :D erm..pasni sebelum main gelongsor kena ada taklimat keselamatan laa '-___- hehe

mimie said...

haha..best,nnti buat lg ye amirah iman..hehe..emm..btol tu,taklimat keselamtan utk life guard gak k.. ;)

duha said...

mimi-cehh..nk gak sebut..erm..iA nnt ada lg prog2 macam ni..tapi tpt lain pulak la..trauma laa tgk gelongsor tu :p

taklimat keselamatan utk lifeguard? hurm..patutnya lifeguard yg bg taklimat kan? hhehehe..