Thursday, December 3, 2009

:X



p/s: pisang tak sehat.. :( tolong doakan dia..

p/s2: sempena maal hijrah ni, insyaAllah akan diadakan kursus pengurusan jenazah..nantikan!

p/s3: FK buat hal lagi..kesian teman2 group E..mula-mula kata kelas pukul 9, tiba2 pukul 8+ baru dapat tau ada kelas pukul 8..macam mana tu? confirm laa semua lambat datang..haih~ bersabar ya teman-teman..(harapnya hari isnin nanti tak jadi lagi masalah macam ni)

11 comments:

cactus biru said...

assalamualaikum

baru mengetahui kewujudan pisang secara detail dgn kamu semalam..
seronok dengar cerita sbb mcm kisah orang betul.hoho

apa2pun, saya doakan moga pisang cepat sembuh ye..dah bawak g klinik kan..insyaAllah..

tapi jangan lupa segala benda kat muka bumi hanya pinjaman semata. hak memiliki cuma milik Allah..
tinggal masa je lagi bila kita akan kembali semula padaNya..

moga kuat.moga tabah..heh, saya komen macam apa kan.tp betullah dah ckp mcm cerita manusia. pisang pun makhluk Allah~~ :)

p/s: FK kan fakultas suka hati.biasa aa tu..hoho

~*puding caramel*~ said...

pisang tu kucing ke?

saba ye. walau sapa pun pisang semoga dia cpt smbuh

akak ade binatang peliharaan nama dia so'od. dia kura-kura. dia mati tercabut kepala. sedih tu sdh juga sebab dia mati. lagi sedih sebab kematian die sgt tragis n xtau pun ape puncanya. mula2 die mcam terkehel. berenang macam senget/ last2 mati pula. huwu~ T__T

Norashikin Tajuddin said...

"YaAllah sehatkan la PISANG"

Syuhadah said...

salam...
walaupn sye sngt xde chemistry ngn kucing..sye doakn pisang sembuh gak..hehe

p/s = early in da morning sye dh diuji spaya bersabar..melampaunyeeee doc tuuuuu...arghh...da la asyk mrah je keje..slalu sngt deal ngn mikroskop smpai xdpat deal ngn manusia dengn bek..sabarnye..sngat x adil..kalo sye xdapt amek exam,siap ah..memng doc tu anti kter..arghh...

p/s 2 =nantikan bersama kursus pengurusan jenazah dis ini..jeng3x..

duha said...

cactus-waalaikumussalam..

:) terima kasih atas sokongan n peringatan..mmg betul..semua hanya pinjaman..harus snts redha..insyaAllah~

pudding- haah..pisang tu kucing..

erk..so'od tecabut kepala? takutnya..macam mana boleh smpai cmtu '-____- mmg sgt tragis..

dulu dah pnah fikir da..pisang mmg akan mati suatu hari nnt..tapi time fikir tu takdelaa rasa sedih..sbb konon cam kucing je kan..tapi bila dia sakit..rasa sedih teramat pulak :p macam dalam drama, flashback waktu dia kecik2..hehe..takpelah, sume takdir tuhan..usaha je, n moga die sembuh cepat!

duha said...

cegu syikin-amiin~ tenkiu doakan :D moga cegu pun sihat slalu..

susi- waalaikumussalam..hehe..sy sgt terharu kamu sggup doakan die :p

erm..sabar lah ye temanku, ini baru ujian yang kecil..insyaAllah korang takkan kena ape2..bkn slh korg..kalau ada masalah, kita sama2 jmpa doc tu..berani kerana benar! :)

cehh2..ajk KPJ dah smgt dah~ bgus2..

*F.Y* said...

salam~
semoga pisang cepat sembuh....sakit apa? xbest kan kalo kucing sakit...hukhukhuk

hari ni hari yg paling x best sejak mula sem ni...selalu kalo pape jadi pun rileks dan tenang je, tapi hari ni memang sangat-sangat menguji kesabaran... walaupun tak sampai tahap yang kritikal, tapi masih belum mencapai tahap sabar dalam erti kata sebenarnya ("sabar pada pukulan pertama")

huuu baru ujian kecik je...belum ujian lagi besar, dah nyawa2 ikan...ya Allah maafkan kami hambaMu ini yang sangat lemah:(

p/s- hati saya tak tenteram dan tak tenang dua tiga hari ni, doakan saya cepat sembuh ya~ hukhuk

|makhlukDIA| said...

pisang?

*mesti x hbs skola dulu nie :)

moge dipermudahkan urusan

haikal ambri said...

salam..

bersabar jelah..saya punya kucing pun dah mati.Nama dia putih..membesar sama2 dari kecik..mula2 amik dia masa saya umur 6 tahun n dia baru 3 minggu..dia mati pada usia 12 tahun (tak sempat nak amik UPSR)..tetapi yg sedihnya..dia mcm tau2 je saya nak fly indon blaja n dia mati beberapa hari sebelum saya fly.Dr cakap dia kena cancer telinga.Nasib baik sempat tatap dia buat kali terakhir n tanam dia dgn tangan sendiri..

psst; terimalah ketentuan Allah..ada hikmah disebalik setiap sesuatu.=)

kak yana: kes kura2 kepala tercabut memang tragis..bleh mimpi ngeri tu...

semoga pisang cepat sembuh!! =)
sori penuhkan comment dgn citer pasal kucing =p

duha said...

F.Y- waalaikumussalam..jzkk ye atas doanya :)

moga kak fana pun cepat sembuh jugak..muhasabah n sama2 dekatkan diri pada Allah, sebab DIAlah penyelesai masalah yang terbaik~

jaga iman kita!

besok jgn lupa janji kita nk pergi ke suatu tempat yg best jam 5.30 pagi ye~ hehe

makhlukdia- tak habes skolah? pisang mmg tak gi skolah..die dapat informal klas je dr saya :p

duha said...

haikal-waalaikumussalam..

erm..insyaAllah akan snts bersabar..walaupun sdih..lumrah kan..

lama betul putih hidup..heh..

p/s: kak yana mmg slalu mengalami incident tragis :p

jzkk utk doanya..
takpe je nk cite pasal kucing ke, kura2 ke..boleh je..heh..berkongsi rasa