Friday, December 10, 2010

anekdot

Penghasilan buku ini telah lama dinantikan.Alhamdulillah,berjaya juga dipasarkan.


Untuk julung kalinya,kami dari pihak IMAN dengan ini mempersembahkan sebuah karya sulung,hasil penulisan dan sentuhan puisi indah dari 8 mahasiswa Malaysia di Indonesia,Anekdot..Catatan Kehidupan..


Menghimpunkan kisah-kisah pengalaman dari 6 penulis yang masing-masing mempunyai cerita tersendiri yang ingin dikongsi buat semua.
Bermula dari kehidupan Waktu Kecil yang penuh warna warni kepada Alam Remaja yang sudah semestinya lebih mencabar.Seterusnya,kembara diteruskan dengan Kenal Cinta yang kupasanya cukup ringkas dan menarik.Mengalami fasa perubahan dalam hidup memberi kesedaran tentang pentingnya dakwah dan disaji dengan Ujian dakwah.Memasang impian dengan Secebis harapan untuk menjadi insan yang sentiasa memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik.

Diselitkan bersama PUISI-PUISI yang disusun indah buat tatapan pembaca bagi mengaitkan setiap fasa-fasa dalam kehidupan.


Jadi,apa tunggu lagi?Dapatkan segera Anekdot..Catatan Kehidupan dengan harga yang berpatutan.


Anda boleh dapatkan buku ini dengan harga yang cukup murah : Rp 20,000.Sebarang tempahan boleh dibuat melalui wakil-wakil seperti di bawah..


contact person:

FK10 : Mustaqim Twp10 :Syera

FK09 : Mahirah Twp09:Fatin Ayuni

FK08 : Syafiqah Twpo8:Firdhaus

FK07 : Nadia Izzati Pharmacy: Rawi

KOAss n ITB : Zulhazwan FKG : Faiz


p/s: iklan ini dicuri dr blog cik susi

2 comments:

Al-Fakir Hamidi said...

Salam.

kat mana nk cari kat Malaysia?

duha said...

AFH-waalaikumussalam..buku ni sebenarnya dalam tempoh 'percubaan' sebab baru je dikeluarkan..jadi sasaran awal student di bandung sahaja..

tapi, kalau benar2 berminat,boleh buat tempahan dan boleh diposkan..disarankan cari lagi tempahan dari rakan-rakan atau sesiapa yang berminat agar kos penghantaran tidak begitu tinggi danberbaloi..