Saturday, July 11, 2009

Cuti-cuti Du'at


untuk maklumat lanjut sila layari blog IMAN..

10 comments:

Khazinatul_Asrar said...

bestnya..tapi terhad utk pelajar mesia di bandung sahaja. huhu.

Muslim 24 Hour said...

Comel poster abang bella buat..Maw ikut dong ;-)

Dr Amad said...

Untuk Khazinatul Asrar(Tautan Hati) ada khabar baik juga, berkemungkinan besar ia akan dibuka...just stay tune je bersama kami,bila dibuka kami akan UMUM kan, tetapi perlulah cepat sebabnya ramai sudah menunggu as waiting list...

Semoga ada rejeki ya!

p/s: dah la tu gedik ye Mr Max...aku delete nama mung dari peserta baru tau...haha

sinar_islami said...

Bestnya duha..
akak nak pegi la kalau pisang ikut sekali... (^_~)

duha said...

khazinatul asrar-yup..dah dijawap pertanyaan tu..heh..mungkin akan dibuka..nnt kalau dah buka ana contact nt ye :) stay tuned~

muslim24hr-ceh..memang gedik..

Dr amad- terima kasih sebab jawapkan :)

p/s: kenape kne ade tautan hati?? taulaa ske bace novel tu kan..:p
kantoi~

sinar-erkk..pisang takleh ikut..nanti die kacau..lagipun kwn duha miss sus* takut kucing..nnt tak tenang die nk dga pengisian..haha :p

sinar_islami said...

miss susi ke takut kcing..
ok2 tak yah bwa..
kita bwa kek pisang je la..
gurau je miss duha (^_~) mga Allah mudahkn perjlnn pgrm...

nurul88 said...

khazinatul asrar dlm 'seindah mawar berduri' la...~~hayyark.he
penulis je sma..

hehe,ramai org bkn bndung nak mai.gewd2..;)

Dr Amad said...

ala dalam tautan hati khazinatul asrar kan dah jadi umi pada sape entah ppn tu...

duha said...

sinar-haha..ok2..kek pisang pun jadi la..akak bawak banyak2 sket..bole kongsi ramai2..

nurul-hehe..erm..jom rmai2..(tapi ade kuota kan??) hehe :D

Dr Amad- ha ah..da jd ummi da..eleh..wat2 tak tau pulak name pmpuan tu..bkn da khatam byk kali ke~ hehe

miss susi said...

moga segalanye berjalan lancr tok prog ni nanti..hehe..sme2 bekerja ya..ap yg penting,kerjasama..hehe..

p/s=sye bkn tkut kucing,kucng yg takut sye..haha..dpda org tu takut mentadak...lalalala~